Iulian Bondari

Funcție:
Fondator AI Marketing
Experiență:
12 Ani
Email:
iulian@aimarketing.ro
Telefon:
+40 736 595 004

Informații Personale

In aparenta un om obisnuit, lasand la o parte complexitatea gandurilor sale cat si ingeniozitatea creativa care explodeaza in timp ce pune cap la cap designul profesional a ceea ce poate fi in final o opera digitala de arta. O fire optimista si un adevarat vanator de solutii. O enciclopedie umana, plina de povesti si trairi ce te atrag ca un magnet. O esenta calda cu care iti face pur si simplu placere sa lucrezi. A imbratisat lumea digitala de la o varsta frageta si s-a perfectionat in tot ceea ce face.

“Mereu am visat maret. Prima mea interactiune in lumea antreprenoriatului a fost la putin timp dupa ce am implinit varsta de 21 de ani. Participam la un curs de dezvoltare personala, urmand obtinerea unui certificat de antreprenor, in cadrul unui proiect pentru accesare fonrurilor Europene. Proiectul meu a fost castigator, desi bugetul necesar lansarii acestuia depasea cu mult limita maxima a fondurilor admise de UE.
Au urmat mici afaceri in diverse domenii pornind de la un magazine de articole de pescuit si vanatoare, un restaurant de tip Fish Bristo in zona Piata Ovidiu din Constanta, cat si o societate ce se ocupa cu importul si exportul de peste.
Cativa ani mai tarziu, am deschis singur o societate (Bumble Vector SRL) care se ocupa si in momentul de fata cu grafica vectoriala, web design, cybersecurity, etc.” din nevoia de a aduce un plus de valuare in piata antreprenorilor romani.