Alexandru Adochiței

Funcția:
Cofondator AI Marketing
Experiență:
6 Ani
Email:
alexandru@aimarketing.ro
Telefon:
+40 786 910 224

Informații Personale

In esenta, un visator cu experienta, nonconformist, iesit din tipere, cariua nu ii e frica sa experimenteze pentru a gasi reteta reusita. Debutant ca inginer a imbratisat pentru prima data lumea marketingului, cu o sclipire aparte in ochi, de atunci a devenit un burete pentru tehnologia ce lua repede aploare.

“M-a aflam chiar in ultimul rand, la primul seminar la care participam in cadrul companiei de Network Marketing, peste 5000 de oameni veniti din toate colturile lumii erau prezenti la acel eveniment ce avea sa imi schimbe total viata. Pe scena intra in ritmurile furtunoase ale muzicii un tanar plin de energie, unul din trainerii evenimentului. Energia sa exploziva, a ridicat toata sala in picioare.
Incepe discursul, isi prezinta istoria si ceva din mine se intentifica cu el, dupa multiple esecuri in viata personala cat si in afaceri am indentificat ingredientul lipsa din reteta pentru success, fara doar si poate un marketing bun a facut diferenta in viata sa ducandu-l de la un fost ospatar la unul din cei mai influenti si de success oanemi din Africa de Sud.
In interiorul meu s-a aprins dorinta arzatoare de a ajuta antreprenorii romani, aflati in dificultate, sa isi resusciteze afacerile, aducandu-le inapoi la viata. Dorinta ce a izbucnit odata ce Iulian Bondari a reaparut in viata mea dupa o lunga perioada.”